Online Retreat

Från fucked till fokus.

Stolen Focus – Discover the Power of Breath & Thought.

Stolen Focus – Discover the Power of Breath & Thought är en tremånaders online retreat som riktar sig till dig som går omkring med en gnagande känsla av att du inte befinner dig på rätt plats eller i rätt sammanhang. Du upplever att din kostym blivit för trång, att relationerna inte fungerar som du önskar och att ditt arbete tar mer än vad det ger och att du är för trött för att fullt ut njuta av din lediga tid. Stolen Focus – Discover the Power of Breath & Thought är indelad i 3 block där en månad ägnas åt varje block. Varje block är indelad i 4 sektioner där effekten av separationen mellan sinne, kropp och medvetande förtydligas och olika strategier och övningar avser att bygga en bro mellan dessa enheter för att skapa en integration där du upplever en större helhet och närvaro i livet. Under denna process synliggörs vad som styr ditt liv och du kan börja att göra aktiva medvetna val.

Din kropp har förmodlingen skickat dig signaler under en längre tid om att du inte är fullt ut tillfreds. Din kropp är smart. Det gäller för dig att lära dig att lyssna till din kropps signaler, och att du hittat hit är ett led på den vägen. Det krävs mod att möta sig själv och det krävs mod att söka hjälp. När motståndet inom en blir för stort och svårt är valet antingen att stanna där man är eller att söka hjälp för att komma över den där tröskeln in i nästa fas av ens liv. Frågeställningar som uppenbarar sig i det vägskälet är bland annat: vill jag tillåta mig att stagnera och tyna bort på en plats som inte är fullt ut tillfredställande eller vågar jag öppna upp för det där andra som du vet finns inom dig.

Att fråga om hjälp är ibland nödvändigt och visar på styrka och mod.

Hitta nyckeln till ditt energiläckage.

Hur vet du att du är i behov av hjälp?

Har du en konstant trötthetskänslan i din kropp trots vila?

Har du återkommande perioder då du upplever dig helt utslagen, från ett par dagar i veckan till ett par dagar varje månad då du inte orkar någonting utöver det mest nödvändiga och knappt det?

Upprepar sig samma mönster om och om igen i relationer och på ditt arbete?

Styr passionen ditt liv?

Är ditt liv som en berg- och dalbana känslomässigt?

Är du lättirriterad och har ett stort självhävdelsebehov?

Har du en tendens att jämföra dig med andra?

Tänker du ofta på hur andra uppfattar dig?

Finns det ett glapp mellan din självbild och det bemötande du upplever från andra?

Har du återkommande problem med kollegor eller chefen trots att du byter arbete?

Har du ett stort nätverk men när du börjar rannsaka din omgivning finns ingen riktigt nära?

Har du svårt för att släppa oförätter?

Grubblar du mycket?

Ligger du ofta och planerar nästa dags arbete på natten?

Har du svårt för att slappna av och falla i djupsömn?

Är du orolig för att göra fel?

Har du ett behov av att planera många veckor i förväg?

Går du omkring efter en ständig längtan efter något mer?

Har tanken slagit dig; Vad gör jag för fel och varför ser mitt liv ut som det gör?

Upplever du stor igenkänningsfaktor in något av ovanstående så är du hjärtligt välkommen. Genom Stolen Focus – Discover the Power of Breath & Thought får du möjlighet att påbörja din egen personliga resa mot inre balans och uppleva en ny helhet i ditt liv som leder till en djupare relation med dig själv och i förlängningen med din omgivning.

Det ingår en timmes personlig coaching samtal i veckan under tolv veckor via Zoom. Utöver det är Lotta tillgänglig 7/24 via messenger, Signal eller WhatsApp för återkoppling, stöd och pepp i processen. Därefter har jag ett återkopplingssamtal på en timme efter ca 6 månader.

Betalning via swish, bankkonto eller Stripe som uppges vid bokning. Köpvillkor: 10 dagars ångerrätt gäller där 1500 kr av summan inte betalas tillbaka pga administrativa kostnader.

Förfrågan och bokning sker via e-mail: info@assarsdotter.se, messenger eller Linkedin.

Väl mött. 

Hur du slutar att vara en marionettdocka i ditt eget liv.