Courses

Coping och Informationsstrategier för Sjuksköterskor

Välkommen till online utbildningen Coping och Informationsstrategier för Sjuksköterskor och empater inom sjukvården där fokus ligger på arbetsmiljön för sjuksköterskor ur ett informationsperspektiv. Du erhåller ett intyg efter genomgången utbildning. Välkommen.

Andligt maktintrång – Du är inte sjuk i huvudet!

Välkommen till online utbildningen Andligt maktintrång – Du är inte sjuk i huvudet! Jag antar att du sökt dig hit för att du befinner dig i en situation du har svårt att förstå fullt ut. Att vara utsatt för andligt maktintrång eller någon form av kraftig negativ energiattack från din omgivning som påverkar dig emotionellt, din hälsa och ditt välbefinnande negativt är inget man brukar diskutera under fikapausen på jobbet. Kanske är det dags att ändra på det. Efter denna kurs inser du att det är vanligare än vad gemene man vill få oss att tro. Vi är omgiven av energier och ändå så omedvetna om dess existens och betydelse får vårt välmående generellt. Okunskapen i samhället i stort gynnar enbart de som aktivt arbetar med att åkalla sig mer makt genom starkt negativt energiarbete en form av parasiterande verksamhet genom olika metoder. Du erhåller ett intyg efter genomgången utbildning. Välkommen. 

Andligt maktintrång – Bli Chefen i Ditt Energifält

Välkommen till online utbildningen Bli Chefen i Ditt Energifält som enbart fokuserar på hur du stärker upp ditt energifält och bygger upp ditt personliga energibeskydd. När är detta användbart? I princip varje område av ditt liv. Är du empat och högkänslig blir du lätt ett villebråd för energivampyrer. Du kan förhindra det genom att bli medveten om ditt energifält. Vi har alla ett egenansvar över våra energier och genom att bli medveten om sitt energifält blir det mycket lättare avgöra vilka energier man personligen vill släppa in i sitt space eller inte. Du får lära dig inre mentala beskydd liksom yttre avledande beskydd mot starka negativa energisubstanser, energiattacker och psykiska attacker men även vilka faror du ska vara observant på och reningsmetoder du kan göra själv på ett tidigt stadium innan det hunnit fästa sig om olyckan skulle vara framme. Du erhåller ett intyg efter genomgången utbildning. Välkommen.

Andligt Maktintrång – Starkt Negativt Energiarbete

Välkommen till online utbildningen Starkt Negativt Energiarbete – Andligt Maktintrång, som fokuserar på oorganiska energier och dess kanal och allierade. Existerar starkt negativt energiarbete och vad är oorganiska energier egentligen? Varför väljer man att alliera sig med denna typen av energier och vad innebär det att vara drabbad? Denna utbildning är ett utdrag ur Du Är Inte Sjuk I Huvudet! och erbjuds som minikurs. Välkommen.

Empat & högkänslig


Välkommen till online utbildningen Empat & Högkänslig. Många gånger hinner ett halvt liv passera innan man inser att man är empat och högkänslig. Till tiders kan man till och med uppleva att ens känslighet är som en förbannelse istället för den gåva det är att vara född som empat och högkänslig.

En empats viktigaste uppgift i livet är att lära känna sig själv för att fullt ut kunna använda sig av sina gåvor utan att fastna i allt det där andra som inte gagnar någon person empat och högkänslig eller inte! Så varför vänta? Vägen mot dig själv brukar dock vara kantad av narcissister, psykopater och utövare av starkt negativt energiarbete. Jag vill få dig att öppna ögonen innan skadan är ett faktum.

Utbildningen Empat & Högkänslig är en potpurri av känslo- och medvetnadetillstånd som gör att du garanterat upplever hög igenkänning där sakernas tillstånd faller på plats. En samling metoder och övningar med avsikt att placera dig på en helt annan och tryggare plattform inom dig själv där du blir medveten om varför du gång på gång dras in i destruktiva relationer. När du väl är medveten kan du göra ett aktivt val. Dessförinnan är du som plastankan på öppet hav utan styrfart och utan riktning och du kan varken styra ebb eller flod.

Har du köpt utbildningen Du Är Inte Sjuk i Huvudet! får du 50% rabatt på Empat & Högkänslig. Kontakta mig via email: info@assarsdotter.se så ordnar jag det. Välkommen.

Hard Core – Att Starta Eget Företag

Välkommen till online utbildningen Hard Core – Att Starta Eget Företag. Det är lätt att registrera sig för F-skattesedel men vad innebär det egentligen och vilka skyldigheter har du? Det är lätt att förvilla sig i all information som finns och det är väldigt lätt att missa en viktig detalj som kan få trista konsekvenser. Hard Core – Att Starta Eget Företag är en utbildning som ger dig grundkunskaperna i att starta ett eget företag. Vilken företagsform är bäst? Vilka datum måste du ha koll på som egenföretagare? Momsen hur var det nu med den? Och vad innehåller ett styrdokument? Vad är skillnaden mellan en hobbyverksamhet och ett vinstdrivande företag? Det och mycket mer får du lära dig. Välkommen.

Skapa Ditt Liv – Från Prokrastinering till Aktion

Välkommen till online utbildningen Skapa Ditt Liv – Från Prokrastinering till Aktion. Vi lever i en dualitet av ljus & mörker, kallt & varmt, in & ut, vänster & höger, snabbt & långsamt. För att en pol ska existera måste det finnas en motpol. Det är helt omöjligt att ha en höger sida utan en vänster sida. Denna motpol visar sig även i den ekonomiska världen. För att tjäna pengar och behålla dem måste du vara redo från insidan. Precis som det finns en yttre värld som styr pengar så finns det en inre värld. Faktum är att din inre värld, hur du tänker och dina övertygelser är helt avgörande om du når varaktig framgång eller inte. Hur ser dina drömmar ut? Är du medveten om dina inre program? Finns det en korsning där dina drömmar och ditt inre program möts i en framgångsrik fusion? Eller sätter du upp hinder för dig själv? Om du har svårt att nå fram till korsningen och harvar runt på samma bristfälliga väg år efter år där du ideligen fastnar i dina egna snaror har du kommit rätt. Här får du vägledning och några fiffiga råd på vägen som blir din egen verktygslåda att skapa din framgångssaga utifrån. Välkommen.

Oljemålning träd av lotta assarsdotter
Oljemålning av Lotta Assarsdotter